2019-06-25

Anebyhusgruppen planerar nytt bostadsprojekt i Gäddeholm tillsammans med Carpenter

Carpenter i Mälardalen är byggherre och totalentreprenör för projektet och Anebyhusgruppen kommer att leverera materialsatser till de sex parhusen.

Husen är 109 kvm i två plan och präglas av New England-stil med liggande panel och fönster med spröjs. Till varje hus ingår förråd och uteplats. Standarden i husen har en genomgående hög nivå med exempelvis kök från HTH och vitvaror från Bosch. Husen har en välplanerad och praktisk planlösning i två plan. På entréplan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för umgänge. I anslutning till entrén finns också ett välutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp hittar du de privata ytorna. Här ryms hela tre sovrum och badrum med plats för badkar. I det största sovrummet finns dessutom en rymlig walk-in-closet.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få samarbeta med Anebyhsugruppen i detta projekt. De är en anrik hustillverkare och har stor erfaenhet av att tillverka materialsatser i sin fabrik i Åseda, säger Elma Åhlin Bilalovic, verkställande direktör Carpenter i Mälardalen.

– Carpenter är en ny samarbetspartner för oss och det ska bli spännande att uppföra detta projekt tillsammans. Vi har mycket att lära av varandra, men det viktigaste är att vi har samma värderingar. Vi står för kvalité, ansvar och laganda i alla våra leveranser och projekt, tillägger Pierre Adolfsson, affärsutvecklingschef Anebyhusgruppen.

De sex parhusen planeras att byggstartas under hösten. Försäljningen kommer att ske via Skandiamäklaren och säljstart är planerad inom kort.

KONTAKT

Elma Åhlin Bilalovic
Verkställande direktör Carpenter i Mälardalen
elma@carpenterhus.se
021-475 87 03

Niklas Lundin
Verkställande direktör Anebyhusgruppen
niklas.lundin@anebyhusgruppen.se
0474-488 80